Spatii industriale de vanzare in București

Anunturi imobiliare gratuite cu vanzari spatii comerciale

Filtre listare
Alege un oraş:
Preţ:
De la: La:


Introduse:


Suprafața [mp]:
De la: La:


Suprafața teren [mp]:
De la: La:


Tip imobil:


Număr camere:
De la: La:


Structură:


Caută anunţuri imobiliare - filtre

-
Oraşe
-

Vanzari spatii industriale București. Dacă vrei să cumperi un spatiu industrial in București, atunci site-ul nostru de anunturi imobiliare este cea mai bună alegere. Indiferent de cauți in București un spatiu întins pe mai multe nivele, spatii industriale ce necesită suprafețe largi de manipulare, hale pretabile depozitării, producției, sau alt tip de spatii, în lista de mai jos cu siguranță vei găsi câteva oferte imobiliare cu vanzari de spatii industriale in București, care să-ți trezească interesul.

Majoritatea anunturilor imobiliare gratuite cu spatii de vanzare in București conțin detalii despre locația respectivă cum ar fi destinația spatiului, suprafața utilă a acestuia, tipul imobilului, structura acestuia, numărul de etaje, utilitățile de care dispune și multe alte informații utile. Dacă deții unul sau mai multe spatii industriale și vrei să le scoți spre vanzare, atunci utilizează opțiunea Adauga Anunt gratuit din colțul de dreapta sus a paginii. Nu te costă nimic și nu trebuie să te înregistrezi. Adaugă poze cât mai clare și mai exemplificative cu aceste spatii industriale de vanzare, detalii și date de contact, pentru a fi ușor de găsit.

Caută spatiul industrial ideal pentru afacerea ta din București
Am găsit 1 anunţuri imobiliare care se potrivesc filtrelor de căutare. Rezultate afişate:1 - 1

REPARATII CALCULATOARE - REPARATII LAPTOPURI - REPARATII PC

REPARATII CALCULATOARE - REPARATII LAPTOPURI - REPARATII PC
zona Cismigiu Stirbei Voda Splaiul Independentei Piata Rosetti Calea Grivitei Ion Mihalache Calea Doroban, adăugat la: 08 iunie 2015
-Reparatii Calculatoare -Reparatii Laptopuri -Reparatii Monitoare LCD -Instalare WINDOWS 7 - WINDOWS 8.1/8 ...

12.00 EUR